Legyél a Modellünk

Ha szívesen kipróbálnád magad hostessként vagy modellként, vagy ha már rendelkezel tapasztalattal ezen a téren, jelentkezz hozzánk és legyél Te is a Dolls! szuper csapatának a tagja! Nem kell mást tenned, mint hogy a Kapcsolat menüpontban található email címre elküldesz egy egész alakos és egy portré fotót magadról egy néhány soros bemutatkozó szöveggel és mi meg fogunk keresni téged egy személyes interjú időpontjával.

Amennyiben most szeretnél elindulni ezen a pályán és még nem rendelkezel portfólióval, mi szívesen segítünk neked egy profi portfólió összeállításában. Fotósunk, gyönyörű belvárosi stúdióiban lehetőség nyílik különleges fotósorozat készítésére, melynek megvalósításához sminkes és fodrász szakembereket illetve kérésedre ruhákat is tudunk biztosítani. A portfólió elkészítésének költsége minden esetben az egyedi kívánságok alapján kerül kalkulálásra, ezért kérünk, keress meg minket bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek bármelyikén!

Célunk, hogy Modelljeinknek és Hostesseinknek a lehető legjobb bérezés mellett folyamatosan kiemelt munkákat tudjunk kínálni, melyek elvégzéséhez minden segítséget megad Irodánk, hiszen fontos hogy megbízásaid során Te is jól érezd magad és Megbízó Partnerünk is maximálisan elégedett legyen. Irodánk számára fontos a rólunk kialakult jó megítélés, ezért kérünk, hogy csak akkor jelentkezz hozzánk, ha valóban teljes erőbedobással az adott munkára tudsz fókuszálni, pontos, megbízható és precíz személyiség vagy, hiszen a szépség mellett ezek a legfontosabb erényei egy profi Hostessnek/Modellnek.